fbpx

Збірна Івано-Франківська перемогла на Всеукраїнських змаганнях з пожежно-прикладного спорту. ФОТО

Суспільство 09:28, 01.04, 2016

31 березня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пройшов черговий день Всеукраїнських змагань з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях. Учасники змагалися у виконанні вправ з підіймання по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху та подолання 100-метрової смуги з перешкодами.

Організатори змагань підбили підсумки Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях у категорії юнаки (юніори), пише КУРС з посиланням на Управління ДСНС України.

Так, за результатами забігів у виконанні вправи підіймання по штурмовій драбині у категорії юнаки (молодшої вікової групи) перше місце посів Горпенюк Сергій з Вінниці, на другій сходинці опинився Грон Денис теж з Вінниці, третій щабель зайняв спортсмен з Миколаївщини Коверник Сергій. 

У середній віковій групі призові місця розподілилися таким чином: 1 місце зайняв Данильченко Сергій (Івано-Франківськ), 2 – Троценко Владислав, (Миколаївська область), 3 – Волох Дмитро (Волинь). Змагання між найстаршими спортсменами у виконанні цієї вправи принесли перемогу Сергієнку Віктору з Миколаївщини, на другому місці опинився Веселов Даніїл з Івано-Франківщини і третю сходинку посів Блонський Владислав з Івано-Франківська.

У виконанні вправи з подолання 100-метрової смуги з перешкодами у категорії юнаки (молодшої вікової групи) перемогу виборов спортсмен Грон Денис з Вінниці, на другому місці опинився Горпенюк Сергій з Вінниці і третю сходинку зайняв Ковельник Сергій з Миколаївської області.

У середній віковій групі найкраще подолав дистанцію Данильченко Сергій, Івано-Франківськ, трохи поступився результатом Мордась Ілля з Волині, який зайняв другу сходинку, і на третьому місці опинився Троценко Владислав з Миколаївщини.

Перегони між старшими у категорії юнаки принесли перемогу спортсмену з Івано-Франківська Блонському Владиславу, друге місце посів Івасиков Ігор (Миколаївщина) і на третій сходинці опинився Сергієнко Віктор (Миколаївська область).

У загальнокомандному заліку перемогу у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях у категорії юнаки (юніори) здобула збірна команда Івано-Франківська, другий щабель посіла команда Миколаївської області і на третій сходинці опинилися спортсмени з Вінниці.

Всі учасники отримали цінні подарунки від організаторів змагань, медалі та дипломи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: