fbpx

Збірна Івано-Франківської області мінімально поступилась стрийській "Скалі"

Спорт 09:21, 15.07, 2014

Триває підготовка збірної Івано-Франківської області до участі у відбірковому турнірі Кубка регіонів УЕФА, що відбудеться у Калуші з 15 по 17 липня за участю збірних команд Івано-Франківської, Черкаської і Кіровоградської областей.

Поряд із щоденними тренуваннями проводяться і контрольні спаринги. Один з таких поєдинків відбувся 12 липня у Стрию. Суперниками нашої збірної був аутсайдер другої ліги – місцева "Скала", пише sport.if.ua

"СКАЛА" (СТРИЙ) – ЗБІРНА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ – 1:0 (0:0) 

12 липня 2014 року. 17 год. м. Стрий. Стадіон "Сокіл". 25 градусів. Дощ.

Гол: Роман Подоляк (79).

Збірна Івано-Франківщини у рамках підготовки до відбіркового турніру Кубка регіонів УЕФА у Моршині провела свій другий спаринг. Перший відбувся 5 липня у Калуші проти новачка першої української ліги – дніпродзержинської "Сталі", у якому гості перемогли – 4:0.

На гру проти "Скали" наставник прикарпатців Роман Драган привіз футболістів з восьми клубів. Найбільше представництво мав ФК "Калуш" – аж 9 гравців. Були також виконавці з "Кроно-Карпати", "Придністров'я", "Гал-Вапно", ФК "Перегінське", ФК "Турка", івано-франківської "Ніки" та "Оскара" (Підгір'я).

Головний тренер «Скали» Василь Малик звітну зустріч розглядав як нагоду переглянути можливості чергової партії потенційних новобранців. І все ж майстерність стрийської команди була вищою. У підсумку "Скала" обмежилася одним забитим м'ячем, хоча у разі реалізації створених моментів результат був би іншим.

Перемогу "малиново-зеленим" забезпечив новачок Роман Подоляк, який на 79-й хвилині замкнув головою подачу зі штрафного.

А ще у першому таймі могли відзначитися той же Подоляк, потужний удар якого метрів з 30-ти воротар парирував, та Василь Цюцюра, якого виводив на побачення Ігор Синишин. Проте лівому вінгеру "Скали" не вдалося як слід обробити м'яча і момент було втрачено.

Після перерви відбулося багато замін, "Скала" продовжувала створювати гольові моменти, однак з реалізацією наразі є проблеми. Особливо старалися потенційні новачки. Так, в одному з епізодів Андрій Кохман, який є вихованцем львівського "Сокола", а продовжив свою кар'єру у луганській "Зорі", за яку встиг зіграти кілька матчів в основному складі, вивів на удар Василя Цюцюру, однак голкіпер прикарпатців відбив удар гравця на кутовий. Згодом небезпечно з лінії штрафного майданчика в дальній кут пробивав Андрій Вацеба, який пробував свої сили у київському "Динамо". Воротар гостей і тут удар парирував.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: