fbpx

Зеленський зможе достроково розпустити Верховну Раду, – Дерев’янко

Політика 11:27, 12.04, 2019

Верховна Рада може бути достроково розпущена – якщо Володимир Зеленський стане президентом, то він може це зробити.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомив народний депутат України, лідер партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко.
 

"ВР має шанс бути достроково розпущеною. Якщо Зеленський стане президентом, то він може це зробити. Люди оцінюють це дуже позитивно. Часу на якісь маневри буде дуже мало. Новий президент повинен був би відразу внести в парламент всі ті невідкладні законопроекти (наприклад, про імпічмент, про скасування депутатської недоторканності)", – заявив депутат. За словами Юрія Дерев'янка, якщо Рада не буде це розглядати, то її потрібно розпустити.

"А вже по голосуванню за ці закони буде видно, хто куди переходить, чи підтримують вони ідеї, які повинні бути першочерговими. Також ми будемо бачити, якщо Зеленський запропонує нового генпрокурора і іншого главу СБУ, ми будемо бачити через ці голосування, що вони (депутати, – ред.) фактично перебігають на його сторону. Для цього не потрібно переходити в якісь міжфракційні об'єднання", – зазначив він.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів в Україні відбудеться 21 квітня. За результатами опитування, оприлюдненого соціологічною групою "Рейтинг", за кандидата у президенти і шоумена Володимира Зеленського у другому турі виборів готові проголосувати 71,4% респондентів, які визначилися з вибором і точно підуть голосувати, а за чинного президента Петра Порошенка – 28,6% опитаних українців.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: