fbpx

На Прикарпатті жоден із демобілізованих бійців ЗСУ не отримав статусу учасника бойових дій

Суспільство 14:38, 16.04, 2015

На сьогоднішній день жоден з демобілізованих бійців збройних сил України з Прикарпаття не отримав статусу учасника бойових дій.

Про це під час засідання комітету з допомоги пораненим учасникам АТО повідомив заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк.

"По лінії Міноборони подано на присвоєння статусу учасника бойових дій 164 чоловіки, – говорить Пасічняк,  проте досі немає рішення київської комісії, при тому, що частина документів оформили і передали ще в грудні минулого року".

За його словами, з цього приводу спільно з головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком уже готується доповідна в Адміністрацію Президента.

Ігор Пасічняк зазначив, що ситуація в нашій області невтішна, в інших областях значно краще. 

Як повідомив голова Народної ради Прикарпаття, куратор Обласного інформаційного центру для учасників АТО Володимир Веркалець, 44 пакети документів повернули на доопрацювання. Їх уже доробили і повторно передали на комісію.

Веркалець уточнив, що це стосується військовиків ЗСУ, бо силовики  МВС, СБУ тощо  здійснюють оформлення документів і присвоєння статусів самостійно в межах своїх відомств.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: