fbpx

Журналісти вимагатимуть звільнити Коломойського, якщо він не вибачиться за нецензурні висловлювання

Політика 15:17, 22.03, 2015

У русі "Стоп цензурі!" вважають, що Коломойський повинен вибачитися перед журналістом Сергієм Андрушком.

Журналісти руху "Стоп цензурі!" заявили, що вимагатимуть відставки губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського, про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат Верховної Ради Сергій Лещенко.

"Коломойський не просто образив Сергія Андрушка за те, що той абсолютно коректно поставив найприродніше для будь-якого журналіста питання: що робить вночі губернатор Дніпропетровщини в офісі державної компанії?" – пише Лещенко. "Сьогодні Коломойський відмовився вибачитися перед Андрушко  шановним журналістом і документалістом, лауреатом багатьох премій. Рух "Стоп цензурі" в своїй заяві сказав  якщо Коломойський не принесе вибачення Андрушко, журналісти вимагатимуть звільнення Коломойського. Хоча я вийшов з числа членів "Стоп цензурі", але вважаю такий фінал цієї історії єдиним можливим в нормальній країні",  додав він.

Як повідомили ЗМІ напередодні ввечері 21 березня, Коломойський дав інтерв'ю одному з українських каналів. Як пише агентство УНІАН, Коломойський повідомив, що за скандалом навколо "Укртранснафти" стоїть постать нардепа Єремєєва, а вибачатися перед паном Андрушко за різкі слова не відчуває потреби.

"Перед Андрушко вибачатися не буду, а перед усіма журналістами  вибачте",  сказав керівник Дніпропетровської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: