fbpx

Жителі сіл Марківці та Одаї обрали сільського голову

Політика 15:12, 27.05, 2014

25 травня одночасно із позачерговими виборами Президента України громади сіл Марківці та Одаї, що входять до складу Марковецької сільської ради Тисменицького району, позачергово обрали сільського голову. 80,1% своїх голосів жителі цих населених пунктів віддали Івану Буртику, який до цього часу працював секретарем сільської ради.

930 виборців із 1238 взяли участь у голосуванні, що становить 75,12%. Із них 745 (80,1%) висловили довіру Івану Буртику. Його опоненти – працівник УМВС в Івано-Франківській області Роман Слубський та приватний підприємець Василь Клим отримали по 8,92% та 8,4% відповідно, пишуть Паралелі. 
Іван Буртик народився 19 січня 1982 року. Вищу освіту здобув, закінчивши Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, за спеціальністю «радіофізик-електронік». 
У своїй передвиборчій програмі Іван Буртик акцентував на ремонті доріг, вуличному освітленні, ремонті Будинку культури в с. Марківці та клубу в Одаях, продовженні робіт із розчищення русла р. Стримба, відновленні стадіону в Марківцях та інших важливих питаннях розвитку території. Саме ці завдання й стануть для новообраного очільника пріоритетними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: