fbpx

Змагання мікрорайонів: франківцям запропонують визначити найкращий

Суспільство 10:57, 12.04, 2018

З нагоди Дня міста для франківців організовують ряд святкових заходів. Окрім загальноміських концертних та спортивних програм, жителям запропонують визначити найкращий, на їх думку, мікрорайон.

Про це повідомляється на сайті МВК.

Впродовж трьох днів, 4, 5 та 6 травня, охочі зможуть віддати свої голоси та довести, що його район – найкращий. Для цього на Вічевому майдані розташують скриньки для голосування.

Як повідомили в департаменті культури, про проведення такого конкурсу повідомлять як афішами, так і анонсуванням через ЗМІ.

"Скриньки для голосування розмістимо на Вічевому майдані. Кожен житель чи гість на стікері зможе написати, який район, на його думку, є найкращим. Визначених критеріїв для відбору немає. Голосувати можна буде 4, 5 та 6 травня", – повідомив заступник директора департаменту культури Захар Панько.

За підрахунками голосів переможця оголосять 7 травня на святковому концерті, що пройде на площі Ринок. Мікрорайон, за який віддадуть найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від міського голови Руслана Марцінківа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: