fbpx

Зниклу на Прикарпатті 14-річну дівчинку знайшли в Києві

Суспільство 17:41, 05.11, 2015

Пошуки 14-річної Оксани Данів тривали три тижні. Школярка пішла із дому через непорозуміння із родичами.

Міліціонери знайшли дівчинку, яка перебувала у Києві, та повернули її рідним, пише КУРС з посиланням на УМВС в Івано-Франківській області.

Як розповіла начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Бойчук, до правоохоронців звернулася бабуся дівчини, оскільки батьки на той час перебували за межами України. Жінка у розпачі розповіла, що онука не повернулася додому та не виходить на зв'язок. Правоохоронці одразу ж розпочали пошуки неповнолітньої та поступово довідалися усі подробиці цієї пригоди.

З'ясовано, що виїхати до столиці дівчина змогла, скориставшися попутником "Вla bla car". Далі звернулася в одне із агентств працевлаштування, тож потрапила на роботу до торгового центру. Утім, провівши у столиці кілька днів, дуже хотіла повернутися додому, але боялася. Після спілкування із працівниками кримінальної міліції у справах дітей дівчина та родичі порозумілися. Вона також вдячна правоохоронцям, що розшукали її та привезли до батьків.

Із 14-річною дівчиною проведено профілактичну бесіду з метою недопущення вчинення подібних випадків у майбутньому. Відносно дорослих складено адміністративний протокол згідно зі ст. 184 (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: