fbpx

"Зростатиме укроп, а ми саджатимемо петрушку": Шевченко зустрівся з прихильниками у Франківську. ВІДЕО

Політика 16:27, 22.03, 2019

Сьогодні кандидат у президенти України Олександр Шевченко зібрав аншлаг у Франківському драмтеатрі.

Послухати Олександра Шевченка прийшли члени партії УКРОП, активісти, які допомагають на виборах, спостерігачі та іванофранківці, яким цікаво поспілкуватися з кандидатом. Підтримати Шевченка до Франківська приїхав письменник Василь Шкляр.

Спілкуючись із журналістами перед зустріччю з громадою, Шевченко зазначив, що за час підготовки до виборів "отримав величезну впізнаваність та підтримку людей".

"Люди точно не жбурляють каменями мені у спину, фотографуються по всій країні. Який би не був результат, я мінятися не збираюся", – сказав Олександр Шевченко.

За словами кандидата, першочергово після виборів мають бути покарані люди, які 27 років грабували державу, та налагоджені стосунки з міжнародною спільнотою.

"Треба зробити все, аби міжнародна спільнота нам повірила і надала військову підтримку, аби ми зупинили ту вакханалію, що відбувається на Сході. Сьогоднішня влада не має жодного бажання її зупинити. Вони маніпулюють війною. Останні скандали свідчать, що сьогоднішня влада нічого змінити не хоче", – заявив Шевченко.

Виконати ці завдання зможуть тільки "ментально нові люди".

"Якщо ми будемо обирати тих самих, то повинні одразу визнати, що хочемо далі бути у тій багнюці",  сказав Шевченко. 

Прогнозувати результати виборів Олександр Шевченко не взявся, лише пообіцяв: "Весна – час змін. Думаю, зростатиме укроп, а ми саджатимемо петрушку". Його місія у політиці завершиться, коли українці житимуть в своїй успішній і заможній країні, запевнив Шевченко. 

Політична реклама

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: