fbpx

Зворушлива "Зимова казка": у Івано-Франківській художній школі відкрили виставку робіт першокласників

Культура 17:55, 22.12, 2017

Викладачі відзначили, що цьогоріч найменші учні Івано-Франківської дитячої художньої школи як підсумкові за перше півріччя намалювали дуже сильні роботи. З них сформували дебютну виставку юних художників.

До експозиції увійшли понад 60 робіт учнів молодших класів – першокласників та підготовчої групи.

"Назва "Зимова казка" склалася спонтанно, коли ми переглянули роботи, – каже директорка дитячої художньої школи Лілія Присяжнюк. – Малюнки зворушують і зачаровують. Ці діти ще вірять у казку і щиро діляться цією вірою, дарують її нам". 

Лілія Присяжнюк додала, що приємно вражена рівнем дитячих робіт. І директорка, і викладачі відзначають, що теперішній "потік" першокласників є найсильнішим за останні кілька років. 

З нагоди Свята Миколая та прийдешніх новорічних свят найкращих учнів, зокрема тих, чиї роботи представлені на виставці, нагородили солодкими подарунками та символічними сувенірами. 

1

Також відзначили старшокласників  учасників та переможців всеукраїнських виставок і конкурсів. Цими днями учні школи взяли участь у інтернет-конкурсі "Просто небилиці", роботи поїдуть в тур Україною та країнами Європи.
 

"Насправді переможцями є ми всі", – звернулася директорка дитячої художньої школи до педагогів і батьків.

І запросила учнів закликати своїх ровесників на День відкритих дверей, який влаштовують у школі 27 грудня, з 16.00. Представлять рисунок, живопис, скульптуру, проведуть екскурсію школою та відповідатимуть на запитання дорослих і дітей. 

"Зимова казка" триватиме у виставковій залі навчального корпусу, що на вулиці Чорновола, до 17 січня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: