fbpx

З'явилися фото з місця смертельної ДТП за участі машини головного полісмена Прикарпаття

Суспільство 07:40, 21.09, 2018

За фактом аваріії за участі автомобіля начальника Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області Володимира Голубоша відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення ПДР, що спричинили смерть потерпілого).

В обласній прокуратурі КУРСу вчора повідомили, що відомості по ДТП внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 ККУ.

На місце аварії виїжджав заступник обласного прокурора. Протягом дня працювали слідчі та експерти.

Попередню інформації про причини аварії та особу водія обіцяють повідомити сьогодні.

На світлинах з місця ДТП видно службовий автомобіль начальника обласного управління Нацполіції "Тойота" та тіло загиблого велосипедиста на узбіччі.

ТСН повідомляє, що водій службового автомобіля начальника обласної поліції обганяв попутні машини, виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням та заїхав на узбіччя. Там збив велосипедиста. Загиблому 72 роки.

Як повідомляв КУРС, 20 вересня автомобіль начальника ГУ НП в Івано-Франківській області у селищі Перегінське збив велосипедиста. Потерпілий помер.

За повідомленням прес-служби Національної поліції, Володимир Голубош в момент аварії був на пасажирському сидінні. За кермом машини був водій – інший працівник поліції, якого відсторонили від виконання обов'язків на час розслідування. Розслідування проводить обласна прокуратура.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: