fbpx

American University Kyiv очолив відомий франківець Роман Шеремета – навчання починається з лютого

Суспільство 18:18, 27.01, 2022

Вже з лютого 2022 року українська молодь може долучитися до American University Kyiv за програмами для бакалаврів, аспірантів та безперервного навчання в сферах ІТ та управління бізнесом. Очолив новий навчальний заклад відомий франківець, економіст світового значення Роман Шеремета.

“Друзі, я погодився на деякий час переїхати в Україну, щоб допомогти відкрити дуже важливий для України проєкт – American University Kyiv. Вірю, що саме в цей дуже важкий час я не випадково переїжджаю з США в Україну”, – кілька днів тому повідомив Роман Шеремета про повернення задля нової роботи у фейсбуці.

Ректор-засновник університету доктор Роман Шеремета – один із найвідоміших та один із найбільш цитованих українських економістів у світі, доктор філософії, доцент кафедри економіки Школи менеджменту Уезерхед при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США).

Американський університет у Києві запускає унікальну модель вищої освіти, яка забезпечує інноваційний глобальний досвід навчання. У найближчі роки портфоліо American University Kyiv розшириться і на інші сфери.

Створений як приватний університет світового рівня в Україні, AUK співпрацює з Університетом штату Арізона (№ 1 у США за інноваціями*), щоб дати студентам якісну освіту в США, ознайомити їх із останніми дослідницькими ідеями та забезпечити нові враження, повідомив Всеукраїнський Собор.

American University Kyiv очолив відомий франківець Роман Шеремета – навчання починається з лютого 1
Презентація університету. Доктор Роман Шеремета – ліворуч.

Нещодавно концепція університету була представлена у Посольстві України в США.

Докладніша інформація на сайті університету auk.edu.ua

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: