fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • 15-річна Анна Лащевська з Франківська здобула другу медаль на Кубку світу зі спортивної гімнастики

15-річна Анна Лащевська з Франківська здобула другу медаль на Кубку світу зі спортивної гімнастики

Спорт 21:45, 04.03, 2023

Для збірної України врожайним на нагороди видався другий день фіналів на Кубку світу зі спортивної гімнастики, що проходить у місті Доха (Катар).

15-річна Анна Лащевська з Івано-Франківська до здобутого напередодні золота у вправах на брусах сьогодні додала срібло на колоді. Отримавши за свою комбінацію складністю 5,7 оцінку 13,333, підопічна Юлії Каюкової та Ірини Мельничук поступилася лише Сабріні Манека-Воня з Румунії (13,766), інформує пресслужба НОК України.

15-річна Анна Лащевська з Франківська здобула другу медаль на Кубку світу зі спортивної гімнастики 1

Український гімнаст Ілля Ковтун продовжив свою переможну серію у вправах на брусах. Тиждень тому він святкував перемогу на Кубку світу у німецькому Котбусі, а тепер він здобув золото й у Катарі. За свою комбінацію складністю 6,3 спортсмен отримав від суддів 14,966, випередивши на 0,033 срібного медаліста Карлоса Юло з Філіппін.

Ігор Радівілов став віцечемпіоном турніру у своєму коронному опорному стрибку, набравши за сумою двох спроб 14,899 бала. Обійти його вдалося лише бронзовому призеру Олімпіади-2020 на цьому снаряді Артуру Давтяну з Вірменії (15,083).

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: