fbpx

"Діназ" - "Прикарпаття" розсудить Ігор Сташук

Спорт 18:55, 10.11, 2022

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 12-го туру чемпіонату країни у VBET UA Першій. Поєдинок “Діназ” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої неділі, 13 листопада, на стадіоні “Діназ” в Демидові у полі судитиме Ігор Сташук.

Поєдинки Першої ліги 29-річний рефері з Чернігова почав обслуговувати з 2019 року, а до цього два сезони відсудив ігри Другої ліги. У матчі за участі “Прикарпаття” він працюватиме втретє. У вересні 2019-го Сташук обслуговував поєдинок 9-го туру в Івано-Франківську, в якому господарі зазнали мінімальної поразки від “Інгульця” (0:1). А минулого року на стадіоні “Рух” цей арбітр зафіксував перемогу франківців над “Краматорськом” (2:0), повідомляє пресслужба МФК “Прикарпаття”.

А от шляхи вишгородського “Діназа” з Ігорем Сташуком перетиналися вже тричі. У 2021-му тоді ще друголігова команда на виїзді перемогла “Чайку” (1:0) і поступилася “Карпатам” у Львові (0:2). Наприкінці серпня чернігівський рефері у 1-му турі зафіксував домашню нічию “Діназа” з тернопільською “Нивою” (1:1). Окрім цієї стартової гри, у поточному сезоні Сташук отримував призначення ще на два матчі у групі Б: “Гірник-Спорт” – “Оболонь” (2:0) і “Кремінь” – “ЛНЗ” (1:1).

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: