fbpx

Федір Хашалов вдруге став віцечемпіоном Європи з бодибілдингу

Спорт 09:29, 07.05, 2024

З 1 по 6 травня у місті Санта-Сусанна, Іспанія, проходив чемпіонат Європи з бодибілдингу та фітнесу, в якому взяли участь більш ніж 1200 атлетів з 44 країн. Франківський бодибілдер Федір Хашалов виборов срібну медаль, пише КУРС з посиланням на Національну федерацію бодибілдингу України.

Україну на чемпіонаті континенту представляли 59 спортсменів. Спортсмени збірної України вибороли на чемпіонаті Європи з фітнесу та бодибілдингу 45 медалей – 22 золотих, 15 срібних та 8 бронзових.

Срібну медаль чемпіонату Європи з бодибілдингу та фітнесу у категорії “чоловіки фітнес відкрита ростова категорія” здобув франківець Федір Хашалов.

Це вже вдруге Федір Хашалов стає віцечемпіоном Європи з бодибілдингу. КУРС писав, що у 2021 році у місті Санта-Сусанна, Іспанія, збірна команда України посіла перше місце серед чоловіків, друге серед жінок та була визнана найкращою об’єднаною командою. На тих змаганнях Федір Хашалов також завоював срібну медаль.

Цього разу на чемпіонаті Європи з бодибілдингу команда України посіла четверте місце. А у командному заліку з фітнесу команда України з великим відривом знову здобула першість.

Федір Хашалов вдруге став віцечемпіоном Європи з бодибілдингу 1

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: