fbpx

Франківський клуб "Ураган" став володарем Кубка України з футзалу

Спорт 16:29, 05.05, 2024

Сьогодні, 5 травня, відбувся фінальний матч Vbet Кубка України з футзалу. Зустрічалися київська “Aurora” та івано-франківський “Ураган”. Кияни у півфіналі переграли минулорічного володаря Кубка “Кардинал-Рівне”, а колектив з Івано-Франківська у принциповому матчі розгромив “ХІТ”.

Про це пише КУРС з посиланням на Івано-Франківську обласну асоціацію футболу.

Наприкінці першої половини зустрічі київська “Aurora” відкрила рахунок. Ростислав Семенченко потужно пробив і влучив у дальній кут. На початку другого тайму “дракони” зрівняли рахунок. Ігор Корсун потужно пробив у ближній кут і не залишив шансів голкіперу – 1:1. За сім хвилин до завершення другого тайму Микола Грицина вийшов сам на сам і вивів “Ураган” уперед – 1:2. Проте раділи підопічні Павленка недовго. Семенченко ударом зі штрафного зрівняв рахунок – 2:2. Основний час фіналу завершився внічию.

Наприкінці першого екстратайму Петро Шотурма зробив пенальті і знову вивів вперед “драконів” – 2:3. Відігратися кияни вже не змогли. До того ж на останніх секундах Савенко забив у порожні ворота – 2:4. Таким чином, іванофранківці втретє в історії стали володарями Кубка України з футзалу.

КУРС писав, що “Ураган” з рахунком 5:1 переміг львівську команду “in.IT”.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: