fbpx

Франківський "Ураган" зіграв унічию з львівською "Енергією"

Спорт 12:40, 29.11, 2021

27 листопада НФК “Ураган” в Івано-Франківську зіграв матч 13-го туру PARIMATCH Екстра-ліги проти львівської “Енергії”.

Дебют “енергетичного” дербі залишився за “драконами”. На 3-й хвилині матчу Кордоба та Абакшин протягом 37 секунд встановили 2:0 на користь господарів. Далі Микола Грицина з дальної відстані влучив у стійку.

Та ближче до середини тайму львів’яни зуміли перехопити ініціативу. Спочатку Колток у карколомному стрибку впорався з пострілом Пелеха, а згодом ексураганівець Когут, обікравши Кордобу, пробив точно в ціль – 2:1, інформує пресслужба НФК “Ураган”.

Після пропущеного м’яча Максим Павленко взяв хвилинну перерву. Настанови тренера струснули “драконів”, які знову загрожували воротам Войтовича – голкіпер діяв безпомилково після ударів від Шведа та Фаренюка.

За іронією долі, коли гол був як ніколи близьким, пропустили… “дракони”. Непорозуміння в обороні завершилось автоголом від Михайла Грицини – 2:2. Як це не парадоксально, та на перерву лідерами пішли гості. Кузь майстерно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 2:3. Останнє слово у першому таймі було за господарями, та Войтович потягнув удар Радевича з нижньої “шістки”.

Після відпочинку “Ураган” продовжував загрожувати воротам львів’ян. Фаренюк з кількох метрів не зміг переправити “круглого” у рамку, Абакшин влучив у стійку, а Швед свою ближню дуель Войтовичу програв. На 24-й хвилині Абакшин встиг на добивання після пострілу Шведа – 3:3.

Далі знову добряче довелося попрацювати голкіперу гостей, який впорався з випадами Радевича та Кордоби. Коли ж і голкіпер був безсилий, на допомогу прийшла поперечка – Фаренюк після передачі Кордоби випробував на міць каркас воріт. На цьому дива Войтовича у рамці не завершились – на 33-й хвилині він тричі протягом атаки врятував свою команду від неприємностей. На останній хвилині матчу своєрідну “естафету” сейвів від свого колеги по амплуа прийняв Колток. Когут двічі вивалювався віч-на-віч з голкіпером, і двічі переможцем з дуелі вийшов страж воріт господарів.

У підсумку 3:3 – бойова нічия в черговій серії “енергетичного” дербі українського футзалу.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: