fbpx

Фристайлістки з Прикарпаття виступили у фіналі зимових Юнацьких Олімпійських ігор

Спорт 20:46, 31.01, 2024

Днями в південнокорейському Канвондо завершили змагальну гонку на зимових Юнацьких Олімпійських іграх українські фристайлістки Наталія Казюк і Марія Анійчин. Обидві дівчини з Прикарпаття. Вони виступали в слоупстайлі і біг-ейрі, повідомили у Федерації лижного спорту України.

“Якщо у слоупстайлі Марія Анійчин фінішувала 18-ю, а Наталія Казюк не стартувала, то у біг-ейрі юні українські фристайлістки успішно подолали кваліфікацію і виступили у фіналі: Марія показала 8-й результат, а Наталія – 9-й”, – йдеться у повідомленні.

Наталія Казюк виступала на Олімпіаді з травмою коліна, яка виникла ще у вересні під час чемпiонату світу серед юніорів у Новій Зеландії. Тож надалi на Наталю чекає оперативне втручання й період відновлення.

“Під час змагань у слоупстайлі дівчата відчували емоційну напругу: перші два дні тренувань була не дуже хороша погода, що вплинуло на стан траси, тому ми не змогли відпрацювати все, що хотіли! Виступ у слоупстайлі вийшов не найкращий, могли б краще. А ось до біг-ейру дівчата вже були більш готовими, встигли адаптувалися до траси й погодних умов. Відповідно були більш зібраними та показали досить хороші результати!” – прокоментував старший тренер збірної команди України з фристайлу Іван Хоменко.

КУРС писав, що спортсмен з Татарова Ростислав Кіращук посів 12 місце на зимових Юнацьких Олімпійських іграх-2024,

Нагадаємо, вісім спортсменів з Прикарпаття представляють Україну на ІV зимових Юнацьких Олімпійських іграх.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: