fbpx

Гравець "Урагану" продав дві золоті медалі – для ЗСУ придбають тепловізори

Спорт 17:15, 12.04, 2022

Щоби допомогти українським захисникам, футзаліст з Франківська Олександр Дичук організовував благодійний аукціон на підтримку Збройних сил України.

Спортсмен всіляко намагається підтримувати військо ще з дитинства. Малим він віддавав свої кишенькові гроші на АТО і писав листи воїнам. Тепер юнаку 20. Він став професійним гравцем і продовжує робити важливі справи, щоб допомогти бійцям на передовій, інформує ТРК Вежа.

Олександр Дичук, один із лідерів молодіжної збірної України з футзалу, гравець «Урагану-2-КФВ», продав дві золоті медалі, які виграв з командою НФК «Ураган» на всеукраїнських турнірах. Отримані кошти спрямував на допомогу армії.

“Я виставив на аукціон медаль чемпіонату України сезону 20/21 та медаль володаря Кубку України сезону 19/20. Це була перша моя медаль. Коли з нею прощався, було сумно», – сказав Дичук.

За його словами, медалі купила жінка з Італії за 750 євро. Їй уже відправили їх, а гроші Дичук перерахував для ЗСУ. Каже, що за них військові планували придбати тепловізори у Франції.

“Майже всі гравці НФК “Ураган” виставили на благодійний аукціон свої футболки, щоб зібрати кошти для військових”, – зазначив Дичук.

Олександр Дичук – 20-річний спортсмен НФК “Ураган”. Футболом займається з 6 років. За НФК “Ураган” грає 5 років поспіль. Організувати благодійний аукціон футзалісту допомогла його сестра.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: