fbpx

Калуш прийме чемпіонат України з хокею

Спорт 16:50, 05.10, 2022

Уперше на льодовій арені в Калуші відбудуться масштабні змагання – чемпіонат України з хокею сезону 2022/2023.

“І найголовніше, що калуський «Легіон» дебютуватиме серед дорослих!” – повідомив у фейсбуці міський голова Калуша Андрій Найда.

Як повідомив наставник «Легіону» Альберт Шафіков, в минулих сезонах команда брала участь у молодіжній хокейній лізі, де здобула бронзові нагороди.

З початку війни частина гравців виїхали за кордон, уклавши контракти. Тому було прийнято рішення доукомплектувати команду і представляти місто Калуш на дорослому чемпіонаті України.

“З минулого сезону залишилося 50 відсотків гравців, друга половина команди – досвідчені майстри, які вже грали в чемпіонаті України, серед них є й володарі континентальних кубків. З 20 членів команди 8 калушан”, – уточнив мер.

Калуський «Легіон» на найближчих вихідних зіграє дві гри з херсонським «Дніпром», який теж тренується у Калуші: у суботу о 18:00 год. та в неділю – о 17:00. На наступних вихідних на калуській льодовій арені «Легіон» прийматиме ще одних учасників чемпіонату – київський «Сокіл».

Калуш прийме чемпіонат України з хокею 1

Переглянути хокейні матчі можна буде в онлайн-режимі. В умовах воєнного стану спортивні заходи відбуваються без глядачів.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: