fbpx

Поліцейська з Прикарпаття виграла чемпіонат України з дзюдо

Спорт 11:05, 28.09, 2021

Старший інспектор роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області старший лейтенант поліції Оксана Типусяк виборола першість у відкритому чемпіонаті України з дзюдо, що проходив у Дніпрі у рамках IX Всеукраїнських ігор серед ветеранів спорту. 

Упродовж двох днів за перемогу змагалися близько 280 спортсменів. За результатами поєдинків прикарпатська поліцейська посіла перше місце у ваговій категорії до 48 кілограмів.

Поліцейська з Прикарпаття виграла чемпіонат України з дзюдо 1

«Я дуже задоволена своїм результатом. Й надалі прагну до нових перемог на наступних змаганнях, які мають відбутися вже невдовзі. Для цього я буду продовжувати тренуватися та вдосконалювати свої навички», – каже Оксана Типусяк.

Прикарпатська поліцейська є майстром спорту України з дзюдо та самбо, чемпіонкою України з дзюдо та самбо, срібною призеркою Європи та бронзовою призеркою світу з самбо.

Поліцейська з Прикарпаття виграла чемпіонат України з дзюдо 2

Також Прикарпаття на цих змаганнях представляв старший інспектор відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення обласної поліції Павло Кічура.

Поліцейський здобув п’яте місце у ваговій категорії 100 кілограмів.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: