fbpx

Прикарпатці увійшли до фіналу чемпіонату Європи з боксу U23

Спорт 20:20, 18.10, 2024

В Болгарії триває чемпіонат Європи з боксу U23. Серед спортсменів, які увійшли до складу Національної збірної України, – боксери та боксерки Івано-Франківської обласної федерації боксу Ашот Кочарян, Василь Ткачук, Дарʼя-Ольга Гутаріна, Наталія Мерінова та Ірина Луцак, пише КУРС з посиланням на Івано-Франківська обласну федерацію боксу.

17 жовтня на чемпіонаті Європи з боксу U23 усі п’ять спортсменів Івано-Франківської обласної федерації боксу здобули перемогу у півфінальних поєдинках:

Гутаріна Дар’я-Ольга – 52 кг – студентка Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, перемогла у поєдинку зі спортсменкою з Польщі Prymaczenko Nikola (тренер Коссе А. В., ОДЮСШ);

Мерінова Наталія – 66 кг – перемогла у поєдинку зі спортсменкою з Англії Burman Dione (тренер Данилів С.І., ШВСМ);

Луцак Ірина – 81 кг – студентка Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування, перемогла спортсменку з Румунії Cimpoeru Maria Gheorghita (тренер Кондрат В. О., ОДЮСШ);

Кочарян Ашот – 86 кг – зі Снятина, переміг боксера із Іспанії Ibanez Mataix Ruben (тренер Івлєв О., ДЮСШ);

Ткачук Василь – +92 кг – з Надвірної, здобув перемогу в поєдинку з боксером із Македонії Azemi Ardijan (тренер Вінтоняк Т., ДЮСШ).

Нагадаємо, прикарпатці вибороли 12 медалей на Кубку України з UF MMA.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: