fbpx

"Прикарпаття" перемогло в останньому матчі сезону

Спорт 10:17, 14.08, 2020

13 серпня івано-франківське “Прикарпаття” у Горішніх Плавнях зіграло заключний матч у Першій лізі. Франківці протистояли місцевому “Гірник-Спорту”.

Обидва наставники тепло привітали один одного перед грою. На їхніх обличчях були помітні усмішки, вони прекрасно розуміли, що цей матч більше носить статус товариського, оскільки місця “Гірник-Спорту” і “Прикарпаття” були відомі заздалегідь, пише ua-футбол.

Однак гості вирішили розпочати активно і практично відразу вийшли вперед. Захиснику на прізвище Француз пощастило залишитися в повній самоті на дальній штанзі при подачі кутового, і він ідеально чином переправив круглого у сітку.

Футболісти Жабченка намагалися не відставати, але до перерви на забитий гол не награли. Хоча один реальний шанс мали, але Герасимець не зміг якісно виконати пенальті. Гості із Західної України після перерви вийшли з неймовірним настроєм і відразу стали знущатися над захистом суперника. Спочатку дубль зробив Барчук, а потім і Дитко показав опонентам, як потрібно реалізувати пенальті.

Але куражилися не тільки гості, арбітр також увійшов у смак. Йому сподобалося вказувати на точки, і він ще двічі призначав 11-метрові. Обидва рази у ворота “Прикарпаття”. Обидва рази до м’яча підходив Суханов. І обидва рази він був точний.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: