fbpx

"Прикарпаття" програло "Ниві" і опустилося до зони вильоту

Спорт 17:20, 24.04, 2021

Сьогодні івано-франківське "Прикарпаття" у Львові провело матч 23 туру Першої ліги проти тернопільсокої "Ниви". До матчу команди ділили 14-15 місця у турнірній таблиці

У першому таймі “Ниві”вдалося відкрити рахунок. Гатала і Різник розіграли комбінацію на лівому фланзі, пішов простріл на другий темп й Ігор Семенина потужним ударом розстріляв сітку під поперечиною воріт Андрія Новака, пише Uа.Футбол.

Здорово комбінували номінальні господарі і після перерви, правда в середині другого тайму пропустили. Після подачі кутового Роман Барчук виграв другий поверх і головою відправив м’яча до сітки. Нічия вже влаштовувала гостей, тому “Нива” кинулася виривати перемогу. Це призвело до гри на зустрічних курсах в подальшому і цікавої для нейтрального глядача кінцівки поєдинку.

І все ж “Ниві” вдалося вирвати таку бажану вікторію, причому забити в стилі, в якому “Прикарпаття” рахунок зрівнювало, а саме після подачі кутового. Ігор Семенина до голу додав ще й результативну передачу, адже саме він навісив на Андрія Кисленка, який увігнав м’яч у сітку, скориставшись нерішучістю Новака.

Тернополянам вдалося перервати серію з семи поразок поспіль першою перемогою в 2021-му році.

Наразі “Прикарпаття” посідає передостаннє – 15 місце у турнірній таблиці.

"Прикарпаття" програло "Ниві" і опустилося до зони вильоту 1
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: