fbpx

Сноубордистка з Прикарпаття виборола три медалі на чемпіонаті світу в Австрії

Спорт 17:05, 28.03, 2024

22-25 березня в Австрії відбувся чемпіонат світу зі сноубордингу (паралельні дисципліни) серед юніорів. Завдяки виступам прикарпатки Елеонори Павлюк українська команда двічі фінішувала у топп’ятірці чемпіонату світу.

Про це повідомляє Ski Federation of Ukraine.

На чемпіонаті Елеонора Павлюк посіла перше, друге та третє місця. Також рубіж кваліфікації пройшли Нестор Білоус  — 13 і 15 позиції та Михайло Кабалюк  — 14 і 16 місця. Спортсмени змагалися в паралельному слаломі й паралельному слаломі-гіганті.

Про здобутки української команди на чемпіонаті світу і підсумок змагального сезону 2023/2024 загалом розповів старший тренер збірної команди України зі сноубордингу Семен Скубенич:

“Я задоволений виступом команди. Молоді атлети, які перший рік виступили на чемпіонаті світу, виконали поставлені задачі, інші атлети, що вже мають досвід, покращили свої позиції стосовно минулорічного виступу. Спортсмени були налаштовані дуже оптимістично, на те це і є чемпіонат світу. Відчувається інша, відмінна від пересічних стартів, атмосфера. Змагання такого рівня завжди приносять сюрпризи й новий досвід як для спортсменів, так і для тренера. Загалом висновки зроблені. Цей ЧС дав можливість зрозуміти, над чим потрібно працювати далі. Здебільшого це психологічні питання, які потребують обов’язкової уваги й вирішення. У технічному плані за цей сезон вдалося змінити їзду в кращий бік, тому далі — більше”.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: