fbpx

Vertical development — новий партнер НФК «Ураган»

Спорт 16:31, 09.09, 2024

Народний футбольний клуб «Ураган» підписав угоду про співпрацю на сезон 2024/2025 з Інвестиційно-будівельною компанією «Вертикаль».

«Ураган» — український футзальний клуб з міста Івано-Франківська, дворазовий чемпіон і володар Кубку України. Урочисте підписання відбулося за участі президента НФК «Ураган» Василя Костюка та керуючого партнера Vertical development Ігоря Смолинця.

Vertical development — новий партнер НФК «Ураган» 1

Ця співпраця, переконує керуючий партнер Ігор Смолинець, не випадкова, адже Vertical Development не лише декларує високі стандарти будівництва, але й вболіває за якісний розвиток спортивного життя міста та області.

«Для мене в спорті, як і в бізнесі, однакові правила: повинен бути кінцевий результат, а не тільки задоволення від того, що ти займаєшся своїм фізичним вихованням. Загалом це моя філософія, моя життєва стратегія. Без духовного, патріотичного і спортивного виховання молоді ми не маємо свого великого майбутнього. Тому потрібно щодня працювати над цим, розвивати та підтримувати спортивну молодь, саме тому ми тут», — зазначив Ігор Смолинець.

«Завдяки Збройним силам України ми маємо можливість працювати, донатити та робити добрі справи. Vertical development долучається до тих ініціатив, які є корисними для Івано-Франківська, для розвитку молоді, спорту та культури нашого міста. Сподіваємось на продуктивну співпрацю з НФК «Ураган» та бажаємо нових великих досягнень у спорті», — додає керуючий партнер Vertical development Ігор Смолинець.

Вертикаль - партнер Урагану

Реклама

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: