fbpx

"ВПК-Агро" та "Прикарпаття" зіграли внічию

Спорт 20:39, 16.04, 2021

Бойовою нічиєю завершився матч між “ВПК-Агро” та “Прикарпаттям” у Дніпрі, де обидві команди завершували гру удесятьох. Іванофранківці відкрили рахунок вже на 6-й хвилині, коли після дального удару Семотюка голкіпер відбив м’яча перед собою, а першим на добиванні був Роман Барчук – 0:1. До перерви гості створили ще кілька небезпечних моментів, але не зуміли реалізувати. А от господарі скористалися одним зі своїх шансів і на 39-й хвилині Беляєв зрівняв рахунок, інформує пресслужба МФК “Прикарпаття”.

У другому таймі Семотюк і Волошинович мали класні нагоди, а на 73-й хвилині “Прикарпаття” залишилось у меншості – другу “жовту” отримав Кохман. Навіть удесятьох іванофранківці створили супершанс забити вдруге, але кіпер “ВПК-Агро” двічі врятував свою команду, відбивши у поперечину м’яч після удару Хоми, а потім прийняв на себе добивання від Воробчака.

У доданий час Кіча грубо атакував Француза, за що був вилучений. Після нічиєї 1:1 “Прикарпаття” піднялося на 13-те місце, зрівнявшись на очками з найближчим суперником – тернопільською “Нивою”, яка провела на 2 гри більше.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: