fbpx

За сприяння команди «ЗА МАЙБУТНЄ» в Шепарівцях відродили футбольну команду

Політика 15:57, 28.09, 2020

У селі Шепарівці вперше за шість років з’явилась футбольна команда. Сформована вона з гравців різного віку, наймолодшим футболістам лише 16 років. Виступатиме новостворений колектив в чемпіонаті Коломийського району.

Один з ініціаторів відновлення футбольного життя в Шепарівцях, представник команди «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Грицьків розповідає, що для села це справді знакова подія.

За сприяння команди «ЗА МАЙБУТНЄ» в Шепарівцях відродили футбольну команду 1

«Те, що нам вдалося відновити футбольне життя в селі, має багато плюсів, оскільки село за останній час зупинилося у своєму розвитку. А футбол може стати таким місцем, де люди будуть зустрічатися, спілкуватися, обговорювати проблеми і як їх вирішувати. І звертатися до влади, щоб реалізовувати ці проєкти. Гуртуватися навколо спільної ідеї. Зараз дуже важливо. Оскільки так склалося територіально, що ми дуже близько знаходимся до міста і всі блага цивілізації обходять нас стороною. Для цього ми повинні вимагати і погоджуватись тільки на реалізацію тих проєктів, які потрібні нам – громаді села», – каже Ігор Грицьків.

За сприяння команди «ЗА МАЙБУТНЄ» в Шепарівцях відродили футбольну команду 2

За словами тренера команди Шепарівців Віктора Криха, відрадно, що вдалося не тільки відновити команду, а й привести до ладу місцевий стадіон.

«Наша команда існує з 2000 року. Але ми з періодами то грали, то не грали. То людей не було, то фінансів. Час від часу просто заявлялися. Дотепер стадіон був зарослий. Все було занедбане. А молоді люди не мали де тренуватися, жити футболом», – зауважує тренер.

Команда «ЗА МАЙБУТНЄ» переконана, що тільки спільна праця та небайдужість громади зможе відродити не тільки футбол, але й інші потрібні для цього населеного пункту проєкти. А з часом на таких футбольних полях виростатимуть майбутні зірки українського футболу.

«Так сталося географічно, що Шепарівці роз’єднані. Є частина до села, є частина від села. І часто люди навіть між собою не знайомі. А футбол – це така штука, яка буде об’єднувати все село. І дуже би хотілося, щоб була не тільки футбольна команда. А були класні і віддані уболівальники, які будуть підтримувати свою команду. Як під час перемог, так і під час поразок», – підсумовує Віталія Васильчук, представниця команди «За майбутнє».

На перший матч до новоствореної команди Шепарців в гості приїхали сусіди – команда Лісної Слобідки. Поєдинок пройшов в цікавій та безкомпромісній боротьбі.

ПРОМО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: