fbpx

Депутат Івано-Франківської міськради викрив гральний заклад і вже годину чекає на поліцію

Суспільство 21:59, 28.12, 2015

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін викрив гральний заклад по вулиці Бандери, 14 та викликав поліцію. Всі відвідувачі розбіглися.

У закладі вхід "за дзвінком". Андріану Волгіну вдалося туди прорватися за одним із відвідувачів. За документами, заклад зареєстрований як інтернет-кафе.

Як передає кореспондент КУРСу з місця події, коли Волгін казав, що він депутат і викликає міліцію, всі відвідувачі втекли через інший вхід. На виклик депутата приїхав патруль. Втім, правоохоронці відзначили, що потрібна слідчо-оперативна група, і поїхали.

Сусіди сумнівного закладу запевняють, що він працює вже не перший рік, мешканці безрезультатно скаржаться у різноманітні інстанції. Розповідають, що так зване інтернет-кафе працює цілодобово, а його відвідувачі порушують громадський спокій.

У залі 28 комп’ютерів, термінал та холодильник з пивом. Біля комп’ютерів лежать попільнички, у залі дуже накурено. Слідчо-оперативна група їде вже майже годину.

"Я не збираюся ходити по місту у вишиванках, в мене інші пріоритети – ближчі до людей. А це мій округ, і в мене такого паскудства на окрузі не буде",  запевняє Андріан Волгін.

Чоловік, який представився власником закладу, запевняє, що всі документи у порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: