fbpx

Франківська міськрада зменшила розмір пайової участі у розвитку міста для кількох забудовників

Суспільство 07:19, 17.11, 2016

Івано-Франківська міська рада звільнила та зменшила розмір сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста для кількох замовників будівництва. Відповідне рішення було прийняте на сесії 21 жовтня.

Депутати дали дозвіл на зменшення розміру пайової участі для ряду замовників будівництва у створенні інфраструктури міста, пише Побудовано в Франківську.

Зокрема, товариству з додатковою відповідальністю "БМФ "Івано-Франківськбуд" щодо будівництва житлового будинку №13 в мікрорайоні №4 Пасічнянського житлового масиву, на вартість будівництва позамайданчикових мереж побутової та ливневої каналізації.

Приватному підприємству "Трейд-Груп" щодо будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення на Калуському шосе ("Містечко Соборне"), на вартість виконання робіт, а саме: "Нове  будівництво насосної станції 5-го підйому та мереж водопостачання комплексу багатоквартирних житлових будинків "Містечко Соборне" на Калуському шосе" та "Реконструкція мереж водопроводу (виніс з місця будівництва) житлового мікрорайону "Містечко Соборне" на Калуському шосе".

Товариству з обмеженою відповідальністю "Фірма "Орсік ЛТД" щодо реконструкції адміністративних будинків №№1, 2 під багатоквартирні житлові будинки на вулиці Побутовій, 4, на вартість будівництва водопровідної підвищувальної насосної станції в районі вулиць Галицька – Ю. Целевича в сумі 3 000 000,00 грн.

Також було зменшено розмір пайової участі Ковалю М. Я. та Козаку В. М. щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Чистій, на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових мереж в сумі 52 284,00 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: