fbpx

Франківців запрошують на благодійний концерт "Україна та світ святкують Різдво Христове разом"

Культура 08:39, 25.12, 2016

26 грудня 2016 р. о 19:00 в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі за підтримки Івано-Франківської ОДА в рамках заходів з відзначення 500-річчя Реформації в Україні відбудеться благодійний різдвяний концерт "Україна та світ святкують Різдво Христове разом".

Концерт проходитиме для підхоплення ініціативи, яка звучить на найвищому державному рівні, про погодження дати святкування Різдва Христового разом із усім світом 25 грудня, а також стане стартовим заходом в проекті відзначення 500-річчя Реформації, що триватиме цілий рік в Україні та на Прикарпатті.

У 2017 році Україна відзначає 500-річчя Реформації. Ця подія підтверджена Указом Президента України та відповідним розпорядженням Кабміну. Президент наголосив на історичній ролі Реформації в становленні більшості розвинутих країн світу, утвердженні ідеї рівності прав і свобод людини, економічному та соціальному розвитку.

Читайте також: На Прикарпатті у 2017 році відзначатимуть 500-річчя Реформації

Концерт "Україна та світ святкують Різдво Христове разом", який відбудеться 26 грудня в Івано- Франківську, стане першим у своєму роді безпрецедентним соціально-культурним духовно-просвітницьким міжконфесійним творчим заходом в області. Учасники концерту, відомі прикарпатські автори та виконавці, долучаться своїми творчими доробками до ідей Реформації – ідей духовного відродження, наповнення життя кожної людини духовними, високоморальними цінностями. Звучатимуть святкові різдвяні пісні.

Ще однією ціллю заходу є благодійність. Кошти, зібрані під час концерту, будуть передані матері онкохворого хлопчика Остап’юка Миколи, яка буде присутня на вечорі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: