fbpx

Гончарук виділив 200 тисяч гривень на житло бійцю АТО

Суспільство 11:55, 15.12, 2015

Днями голова Івано-Франківської облдержадміністрації підписав розпорядження про виділення з обласного бюджету 600 тисяч гривень матеріальної допомоги на покращення житлових умов жителям області.

200 тисяч гривень допомоги на покращення житлових умов отримав боєць 80-ї десантної аеромобільної бригади Ігор Паливода з Калуша. Кошти військовому виділили двома розпорядженнями по 100 тисяч гривень.

Розпорядження про виділення коштів були  підписані Олегом Гончаруком 30 листопада та 1 грудня.

Розпорядженням від 30 листопада кошти на покращення житлових умов також виділяються:

Скорецькому Тарасу Васильовичу – 100 тисяч гривень;

Лапці Василю Степановичу – 100 тисяч гривень;

Ковальчуку Мирославу Станіславовичу – 200 тисяч гривень;

Як повідомляв КУРС раніше, голова Івано-Франківської обласної адміністрації виділив по 200 тисяч гривень з обласного бюджету на поліпшення житлових умов чотирьом чиновницям – двом працівницям з облдержадміністрації, а двом – з облради. Пізніше активісти звернулися до прокуратури в Івано-Франківській області з вимогою перевірити законність виділення такої матеріальної допомоги чиновникам.

Нагадаємо також, що раніше міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус виділив з бюджету на лікування двох депутатів міської ради 360 тисяч гривень – представнику партії ВО “Свобода” Романові Микулі та члену партії ВО “Батьківщина” Ярославу Бачкуру.

Таким самим методом начальник управління культури Мирослав Петрик отримав з франківського бюджету майже півмільйона гривень на житло. Пізніше він пояснив, що мешкає в аварійному будинку з двома дорослими синами і внуками. Тому франківські активісти перевірили, як насправді живе “бідний” чиновник, а також відвідали чималий котедж “бідного наглого” депутата Ярослава Бачкура. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: