fbpx

Іванофранківці попрощалися із загиблими під Слов'янськом бійцями "Беркуту"

Суспільство 13:26, 02.06, 2014

Іванофранківці попрощалися із загиблими під Слов'янськом бійцями спецпідрозділу "Беркут". Згідно з рішенням міськвиконкому загиблих поховали у Меморіальному сквері поряд з могилою героя Небесної сотні Романа Гурика.

Міський голова Віктор Анушкевичус висловив свої співчуття родинам загиблих та сподівання, що більше таких похоронів в Івано-Франківську не буде.

Під пісню "Плине кача" родичі та мешканці міста востаннє попрощалися із загиблими героями: старшим лейтенанантом міліції Василем Семанюком, старшим прапорщиком міліції Володимиром Шарабуряком і прапорщиком міліції Володимиром Лисенчуком. 

Правоохоронці автоматною чергою віддали шану своїм бойовим побратимам.

 

29 травня у Слов'янську терористи збили український гелікоптер Нацгвардії з 13 військовими на борту. 12 військовослужбовців Нацгвардії загинули на місці. Один військовослужбовець залишився живим і перебуває у важкому стані. У гелікоптері був і начальник Управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький. 

У збитому терористами гелікоптері загинули також старший лейтенант міліції, заступник командира взводу Петро Безпалько з с. Крихівці, старшина Петро Остап'юк з села Торговиця Коломийського району та старший сержант Віктор Яков'як з с. Голосків цього ж району. Тіло Петра Остап'юка досі не вдалося доставити на Прикарпаття.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: