fbpx

Калушани вкрали телефонний кабель з колишнього приміщення центру соцзахисту

Суспільство 08:08, 22.02, 2017

До Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера Укртелекому про те, що на одній із вулиць міста невідомі особи вчинили крадіжку телефонного кабелю.

Правоохоронці встановили та за гарячими слідами затримали підозрюваних у цій крадіжці, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області. Зловмисниками виявилися 28 та 47-річного віку місцеві мешканці, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники вночі проникли через вікно до колишнього приміщення центру соціального захисту населення та з горища, через яке проходила телефонна лінія, викрали понад тридцять метрів кабелю. Після чого з місця події втекли. В подальшому лиходії мали намір крадене здати на металобрухт, але їхнім діям завадили працівники поліції. У скоєному злодії зізналися та повернули викрадене.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: