fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • "Квадрат Курбаса": франківська вулиця у недільні вечори перетвориться на територію гастрономії і мистецтва

"Квадрат Курбаса": франківська вулиця у недільні вечори перетвориться на територію гастрономії і мистецтва

Культура 20:15, 23.06, 2017

У неділю, 25 червня, вулиця Леся Курбаса в Івано-Франківську перетвориться на масштабний майданчик для проведення гастрономічного фестивалю "Квадрат Курбаса".

Про це йдеться на офіційній сторінці заходу в Facebook.

"Чому квадрат? Тому що все просто! Ми проведемо діагоналі від солодощів із запахом ванілі до сиру та вина, від вуличної їжі та бургерів до смажених раків та особливих сортів пива. Простір на будь-який смак та настрій буде заправлено живою музикою, експерементальним театром та танцювальними платформами", – розповіли організатори.

За їхніми словами, гастрономічна подія "Квадрат Курбаса" стане для Івано-Франківська традиційною та відбуватиметься щонеділі.

Культурно-розважальний простір просто неба створять чотири місцеві гастрономічні заклади. Безпосередньо на вулиці, яка щонеділі закрита для руху транспорту, буде встановлено стільці, крісла й столики, а розважатимуть гостей грою на фортепіано й джазовим вокалом.

Мета проекту "Квадрат Курбаса" – показати, що Івано-Франківськ – самобутнє і цікаве місто, яке вміє дивувати креативними подіями.

Дивувати мають намір впродовж усього літа – кожної неділі, з 20.30. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: