fbpx

Марцінків вручив франківським спортсменам грамоти та подяки. ФОТО

Спорт 09:28, 08.04, 2016

Відзнаки спортсменам вручив міський голова Руслан Марцінків з нагоди відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру, за багаторічну працю з популяризації галузі спорту в Івано-Франківську.

Нагороди отримали: Іван Файчак – старший тренер-викладач кафедри фізичного виховання ІФНТУНГ, триразовий срібний призер чемпіонату Європи з легкої атлетики у приміщенні серед ветеранів (вік 75+) у 2016 році, Іван Гегелюк – директор КП "Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр", заслужений працівник фізичної культури та спорту України та Мирослав Андрійчук – ветеран спорту, перший майстер спорту України з бігу на короткі дистанції в Івано-Франківській області.

Міський голова зазначив, що успіхи франківських ветеранів спорту є обличчям Івано-Франківська на міжнародному рівні. Й додав, що міська влада, в свою чергу, сприяє їм наскільки може.

"Коли дивишся на таких людей, ти сам запалюєшся тією життєвою силою. Важливо, щоб був приклад для молодих, а в нас є такі приклади. Наші ветерани – дуже унікальні люди, й нам є на кого рівнятися", – підсумував Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: