fbpx

У машині Марцінківа не працює сигналізація – мер підозрює, що поліція встановила "жучок"

Суспільство 11:09, 14.02, 2017

Міський голова Івано-Франківська скаржиться на невідомих, що проникли в його новий автомобіль. З машини нічого не викрали, а мер у зламі підозрює правоохоронців, які могли встановити пристрій для прослуховування.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час щотижневої оперативної наради з комунальниками і міськими службами звернувся до правоохоронців за порадою. Мер розповів, що помітив ознаки втручання в свій новий автомобіль.

Порадьте, якщо є зовнішнє втручання… Ну, залазили у “Шкоду”, нічого не вкрали, але після того сигналізація перестала працювати. Як реагувати у такій ситуації?” – спитав Марцінків у працівника міського відділу поліції.

Поліцейський порекомендував міському голові при наявності слідів зламу обов’язково викликати поліцію.

Марцінків розповів, що у його попередньому автомобілі “Ланос” був прослуховувальний пристрій, який він продав разом із автомобілем. І додав, що може запросити правоохоронців, щоб ті “нормально поставили прослушку”, а не ламали автомобіль.

“Прийдіть до мене, я вам відкрию, поставте нормально, щоб у мене сигналізація працювала, мені нема що скривати. Ну, прийдіть нормально поставте, а не ламайте мені машину,”  бідкався Марцінків.

Нагадаємо, вчора правоохоронці склали на міського голову протокол про адмінпорушення через те, що він не повідомив НАЗК про купівлю в кредит машини “Skoda”. Руслан Марцінків вважає протокол несправедливим та обіцяє судитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: