fbpx

Марцінківу нагадали, хто власник "Олімпу": ПНУ відреагував на рішення міськради і хоче його оскаржити. ДОКУМЕНТ

Суспільство 15:43, 23.12, 2016

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника відреагував на рішення Івано-Франківської міської ради щодо передачі СК "Олімп" в комунальну власність.

Лист за підписом ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігора Цепенди поширила прес-служба університету з поміткою "реакція колективу".

Повний текст листа.

Міському голові Івано-Франківська п. Р. Р. Марцінківу

Шановний Руслане Романовичу!

На офіційному веб-сайті Івано-Франківської міської ради та у місцевих інтернет-виданнях з'явилася інформація, що 22 грудня на сесії міської ради депутати проголосували "за безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська спортивного комплексу "Олімп" з котельнею" за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 38.

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна № 70451363 об’єкт перебуває в державній власності, власник: Міністерство освіти і науки України. Право господарського відання: ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника".

З метою уникнення правових колізій звертаємось з проханням офіційно надати належним чином завірену копію рішення Івано-Франківської міської ради від 22 грудня 2016 року щодо вище вказаного об’єкту, на підставі якого ректорат прийме рішення про початок юридичної процедури оскарження прийнятого міською радою рішення.

Одночасно колектив Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника черговий раз підтверджує свою позицію про несприйняття рішення про зміну власника та ненадання згоди щодо передачі у комунальну власність спортивного комплексу "Олімп" з котельнею.

При цьому викликає здивування, що під час прийняття важливого для колективу питання на сесію міської ради не було запрошено представника університету.

Ректор І. Цепенда

Нагадаємо, вчора міська рада дала згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська спортивного комплексу "Олімп".

Нагадаємо, раніше депутат міськради Андріан Волгін оголосив сухе голодування, щоби повернути спорткомплекс у власність міста – "щоб там могли займатися діти". 

КУРС писав, що наразі власником "Олімпу" є Прикарпатський національний університет.

Івано-франківський спорткомплекс "Олімп" шляхом "банківських схем" став власністю Прикарпатського національного університету

Виш перепрофілював його на заняття ігровими видами спорту і проводить там пари. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: