fbpx

Мешканці Драгомирчан продовжують блокувати трасу: до блокпоста привезли шини. ФОТО

Суспільство 20:06, 28.07, 2017

Кілька десятків мешканців села Драгомирчани, які зранку перекрили автомобільний рух трасою Мукачево – Львів, продовжують пікет. До пішохідного переходу, на якому перекрили рух, привезли автомобільні шини. Люди обіцяють стояти і вночі.

КУРС зранку писав, що мешканці Драгомирчан Тисменицького району перекрили рух трасою Львів – Мукачево, вимагаючи від сільського голови та депутатів сільради скасувати незаконне, на їхню думку, рішення сесії. Цим рішенням сесія сільради змінила цільове призначення земельної ділянки, на якій планувалося будівництво школи, садка і стадіону, виділивши 20 приватних ділянок під індивідуальну забудову. Мешканці говорять, що ділянки виділені депутатам, працівникам поліції та самому сільському голові.

Ближче до вечора пікетувальників побільшало. Місцеві чоловіки з дітьми привезли до місця проведення акції фіру з автомобільними шинами.

За словами пікетувальників, сільський голова приїжджав до них тільки зранку, але виконати вимог не зміг. Представників обласної влади, яких також хотіли бачити місцеві, не було.

Мешканці Драгомирчан налаштовані рішуче, зараз визначаються з графіком чергувань та обіцяють блокувати рух транспорту щонайменше до завтра. Якщо ситуація не зміниться, то можуть і запалати шини.

Заблокували також дорогу, яка йде в об'їзд через село. Зранку десятки автомобілів, які потрапили в затор, об'їжджали пікет по ній. Зараз автомобілісти можуть об'їхати пікетувальників через село Чукалівка. Автомобілі місцевих мешканців пікетувальники пропускають. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: