fbpx

Міський голова Франківська в драмтеатрі звітував про рік роботи на посаді

Суспільство 16:00, 20.11, 2016

Руслан Марцінків розповів про здобутки своєї команди за рік керування містом і подякував опонентам за критику.

Уже за півгодини до призначеного часу під облмуздрамтеатром почали кучкуватися пенсіонери – прихильники міського голови Руслана Марцінківа. Конкуренти з УКРОПу скористалися нагодою поширити свою газету серед "свободівського" електорату. Поруч роздавали й газету "Свободи" зі звітом Руслана Марцінківа.

Марцінків прийшов завчасно разом з дружиною Оксаною. До 14 год. у залі драмтеатру вже був аншлаг: прихильники, партактив, посадовці, комунальники та інші бюджетники й нечисленні активісти заповнили усі місця, навіть балкон. Охороняла порядок на дійстві недавно створена муніципальна варта. 

Спершу глядачам показали півгодинний фільм самореклами, яку за кошти міського бюджету мерія розміщає в ефірі "5 каналу". 

Після сеансу й національного гімну слово взяв міський голова Руслан Марцінків. Він за півгодини пройшовся пунктами своєї передбвиборчої програми "Місто для життя" й розповів, що вдалося зробити протягом року по кожному з її напрямків: дорожня інфраструктура (29 вулиць, 9 в роботі), велодоріжки (понад 3 км доріжок), ремонт тротуарів (15, 4 в роботі), утеплення будинків (8 будинків, встановлено енергоощадні вікна в 141 під'їзді тощо), відпочинкові зони (5 дитячих майданчиків, 11 відпочинкових зон) тощо. 

Міський голова розповів, як мерія співпрацює з міжнародними донорами в медицині, енергозбереженні, транспорті. За словами Марцінківа, протягом року вдалося також залучити чимало інвестицій в Івано-Франківськ, завдяки чому додатково створити понад 10 тисяч робочих місць. 

Надзавданням мер вважає для себе і команди новий міст на Пасічну – його Марцінків пообіцяв збудувати за два роки. 

Насамкінець Руслан Марцінків подякува франківцям за підтримку і критику й пообіцяв не зупинятися на досягнутому. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: