fbpx

На Франківщині через центри зайнятості працевлаштували понад 33 тисячі осіб

Суспільство 11:08, 15.12, 2016

З початку року за сприяння служби зайнятості роботу отримали понад 33 тисяч осіб, в тому числі більш як 10 тисяч зареєстрованих безробітних.

Служба зайнятості Івано-Франківщини істотно спростила пошук роботи і зробила його більш зручним, використовуючи інноваційні технології. Тепер претендентам досить увійти на офіційну сторінку Івано-Франківського обласного центру зайнятості в YouTube або Facebook і переглянути актуальні відеовакансії.

Роботодавець зможе переглянути відеорезюме кандидатів і знайти саме такого фахівця, якого потребує.

Для стимулювання створення нових робочих місць, в першу чергу для осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, роботодавцям надавалась компенсація витрат єдиного соціального внеску. Таким чином, з початку року працевлаштовано 589 безробітних, в тому числі 217 осіб, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці. Завдяки отриманню одноразової допомоги по безробіттю 123 особи відкрили власну справу.

З початку року 5,9 тисяч безробітних підвищували конкурентоспроможність на ринку праці.

Для забезпечення додаткової матеріальної підтримки у період пошуку основного місця роботи до участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру залучено 10 тисяч осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: