fbpx

На Франківщині сильні пориви вітру повалили дерева: порвані електромережі та заблоковані дороги

Суспільство 11:47, 30.10, 2016

Прикарпатські рятувальники протягом вечора виїжджали чотири рази, щоб допомогти усунути наслідки негоди.

Про це повідомляє КУРС із посиланням на Управління з питань НС Івано-Франківської ОДА.

Так, в Івано-Франківську у парку по вул. Української Дивізії, 1, внаслідок пориву вітру впало дерево, одна частина якого зависла на іншому дереві над тротуарною доріжкою, а інша впала на землю та перегородила прохід на територію парку. Рятувальне відділення рятувальних робіт за допомогою бензопил та розкладної драбини спустили завислу частину дерева та розчистили пішохідну доріжку в парку.

До рятувальників Калуша поступило повідомлення про те, що на ділянці дороги Н-10 Стрий – Мамалига між мікрорайоном "Підгірки" та с. Вістова впало дерево на проїжджу частину дороги. Через 20-метрове дерево рух автомобілів здійснювався по одній смузі дороги. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали дерево на частини та розчистили проїжджу частину дороги.

На ділянці дороги по вул. О. Довженка в м. Івано-Франківську, біля будинку №18 також впало 15-метрове дерево. Воно обірвало повітряні електромережі міського освітлення. Рух автомобілів здійснювався по одній полосі. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали дерево на частини та розчистили проїжджу частину дороги.

До рятувальників у Коломиї від чергового поліції поступило повідомлення про те, що в с. Нижній Вербіж на дорозі сполученням Коломия – Косів впало дерево на проїжджу частину дороги та частково перекрило рух транспорту. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали дерево на частини та розчистили проїжджу частину дороги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: