fbpx

На каруселі у франківському парку травмувалися діти. ВІДЕО

Суспільство 20:24, 01.09, 2016

В Івано-Франківському міському парку вийшов з ладу атракціон "Ланцюгова карусель" — двох дітей госпіталізували.

«Щойно в парку Шевченка розвалився атракціон. Є травмовані діти», – написав у Фейсбуці франківець Олег Мамров та розмістив відео.

Інформацію про нещасний випадок у міському парку підтвердили КУРСу у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківська.

"Коли запустили атракціон з дітьми, після першого кола зникла напруга, діти вдарилися в борт. Двох дівчаток госпіталізували, в одної є підозра на перелом плеча. Далі на місці працювала слідчо-оперативна група", – розповів Микола Гурак, прес-секретар патрульної поліції івано-Франківська.

Несправний атракціон належить підприємцю Олегу Олексюку.

Як писав КУРС, остання планова перевірка технічної справності та безпечності атракціонів у Івано-Франківську проходила у 2013 році. Тоді інспектори мали претензії до 5 з 15 атракціонів "Лиса Микити" – ті були зупинені і опломбовані. Підприємство, щоби відновити роботу парку розваг, мусило відремонтувати "Вежу вільного падіння", "Оглядове колесо", "Лавку", "Веселі гірки" та "Ланцюгову карусель". 

На початку літа цього року Олексюк пояснював, що термін дозволу експлуатації атракціонів дійсний до 15 червня. Він також заявляв, що подав заявку на отримання експертного висновку та продовження дозволів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: