fbpx

На Прикарпатті школи і садочки відновлюватимуть роботу за рішенням голів райдержадміністрацій

Суспільство 16:11, 14.11, 2016

Під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася нарада щодо ліквідації наслідків стихії в області. Участь у ній взяли керівники відповідних служб та профільних структурних підрозділів ОДА.

Наразі повністю відновлено транспортне сполучення на всіх головних автомагістралях Прикарпаття. Триває робота щодо розчищення від снігу доріг, які сполучають населені пункти у Городенківському та Рогатинському районах, інформує прес-служба ІФ ОДА.

Разом з тим, працівники ПАТ "Прикарпаттяобленерго" здійснюють роботи з ліквідації пошкодження та відновлення електропостачання у Косівському, Тлумацькому, Городенківському та Снятинському районах.

"Внаслідок негоди без електропостачання сьогодні перебувають майже 40 населених пунктів, – повідомив Олег Гончарук. – Райони, в яких впродовж короткого часу не буде змоги відновити електропостачання, будуть забезпечені генераторами".

Він також зазначив, що всі заклади охорони здоров’я забезпечені усім необхідним для належного функціонування. Школи і садочки районів відновлюватимуть роботу за рішенням голів РДА.

"Навчальні заклади, де будуть всі умови для проведення повноцінного навчального процесу, зокрема забезпечено проїзд, температурний режим у приміщеннях, зможуть відновити роботу за рішенням місцевих органів влади",  сказав голова ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: