fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • На Прикарпатті Яценюк оглянув трасу Івано-Франківськ – Львів і пообіцяв гроші на продовження ремонту доріг

На Прикарпатті Яценюк оглянув трасу Івано-Франківськ – Львів і пообіцяв гроші на продовження ремонту доріг

Політика 11:59, 11.03, 2016

Анонсована нарада прем'єр-міністра Арсенія Яценюка стосовно будівництва і ремонту доріг на Прикарпатті обернулася банальним піар-заходом.

Так звану нараду за участю Арсенія Яценюка провели просто на трасі Івано-Франківськ – Львів поблизу Музею етнографії, що в селі Крилос Галицького району. Як йшлося в релізах, розданих журналістам, місце для заходу обрали з огляду на його значущість як "мекки" культури, архітектури та релігійної спадщини". Напередодні на узбіччі траси встановили стенди з картами доріг, які відремонтували у минулому році та планують ремонтувати цьогоріч.

На "нараду" приїхали десятки журналістів, посадовці ОДА, керівники обласних управлінь Національної поліції та СБУ (навіщо вони там?), народний депутат Олександр Шевченко. Самого прем'єра це строкате товариство чекало понад півгодини просто неба. 

Коли Арсеній Яценюк разом з головою ОДА Олегом Гончаруком, міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським, керівником обласної Служби автомобільних доріг Василем Буджаком, нардепом Анатолієм Матвієнком та іншими посадовцями й охоронцями прибули на місце наради, прем'єру спершу коротко доповіли про результати минулорічного ремонту доріг в області, зокрема й траси Івано-Франківськ – Львів. 

"У цьому році робимо дорогу Франківськ – Чернівці і за кошти ЄБРР починаємо робити Франківськ – Рахів, – пообіцяв Арсеній Яценюк.  Ми пообіцяли, що ця дорога буде,  і дорога Івано-Франківськ – Львів є. Тепер ми кажемо: будуть наступні дороги… Це той інвестиційний проект, який буде реалізований в Івано-Франківській області. Ми не будемо тратити сотні мільйонів гривень на ямковий ремонт. Ми будемо відновлювати магістралі. На дорозі Івано-Франківськ – Львів ми зекономили 30% коштів, бо був тендер, була конкуренція. І переможці зробили швидко і якісно". 

Нагадаємо, дорогу з Івано-Франківська до Львова ремонтувала компанія "ПБС", наближена до нардепа Олександра Шевченка. "Дякую Саші",  сказав Арсеній Яценюк. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: