fbpx

Начальник прикарпатської поліції відвідав бійців батальйону "Івано-Франківськ" у зоні АТО

Суспільство 19:18, 24.10, 2016

Під час відрядження Віктор Шкутов відвідав наших правоохоронців, які здійснюють службу на блокпостах у Маріуполі, ознайомився із побутовими умовами та перевірив готовність до зимового періоду.

Відповідно до доручення Національної поліції України керівник прикарпатської поліції перевірив за місцем дислокації, зокрема у м. Маріуполь Донецької області, умови несення служби правоохоронцями з Прикарпаття, закрема готовність підрозділів до виконання завдань у зимовий період.

Зокрема, Віктор Володимирович перевірив рівень забезпечення особового складу батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Івано-Франківськ" технікою та її справність, озброєння, екіпірування, забезпечення спеціальним форменим одягом, пально-мастильними матеріалами, медичне обслуговування, соціальне та побутове облаштування.

Крім того, очільник прикарпатської поліції вручив бійцям грошову винагроду.

Віктор Шкутов побував за місцем проживання хлопців, ознайомився з побутовими умовами та посприяв у вирішенні проблемних питань щодо готовності до зимового сезону.

Також відвідав пости, де прикарпатці забезпечують правопорядок, та обговорив особливості несення служби.

Керівник поліції Івано-Франківщини відзначив, що прикарпатці забезпечені усім необхідним та готові до виконання поставлених завдань у зимовий період.

Також відмітив бійцівський дух хлопців, професійність та відповідальність під час служби, кожному подякував за сумлінне виконання службових обов’язків та побажав щасливого повернення додому.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: