fbpx

Обласна асоціація учасників та ветеранів АТО засудила незаконне будівництво у Франківську. ВІДЕО

Суспільство 17:04, 08.04, 2016

Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" заявила, що не підтримувала, не підтримує і не буде підтримувати будь-які незаконні дії та заходи, які мають ознаки незаконності. В тому числі незаконне будівництво та незаконне виділення земельних ділянок в Івано-Франківську та області.

Відповідне звернення на виконкомі зачитав голова спілки Тарас Шпук.

"Особи та представники організацій, які заявляють про свою підтримку щодо незаконного будівництва чи виділення земельних ділянок, прикриваючись участю чи темою АТО, діють виключно в особистих інтересах і не уповноважені висловлювати позицію громадської спілки", – йдеться в заяві.

Тарас Шпук заявив, що "Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" вимагає вирішення спірних питань виключно в правовому полі згідно з чинним законодавством.

Він також відзначив, що співпраця громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО" із забудовниками, департаментом земельних відносин, іншими органами може будуватися лише на принципах законності та порядності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: