fbpx

Обласна рада просить правоохоронців перевірити роботу ТДВ "Рогатинпісок"

Суспільство 16:49, 19.05, 2016

Комісія обласної ради з питань екології та раціонального природокористування звернулася до прокуратури та поліції з вимогою провести детальну перевірку роботи ТДВ "Рогатинпісок", яке просило дозвіл на розробку родовища піску на Північно-Західній ділянці Москалівського родовища.

Громадські активісти Роман Островський та Сергій Чирва вимагали у членів комісії не погоджувати для ТДВ "Рогатинпісок" гірничого відводу з метою розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску, яке знаходиться на території Стратинської сільської ради Рогатинського району.

За словами активістів, підприємство уже роками незаконно видобуває пісок на площі 60 га.

"Якщо їм дати відвід на 14 га, вони незаконно розроблятимуть усі 60, як це було до цього, і ніхто їм нічого не скаже", – заявив Островський.

Депутати погодились із активістами та не рекомендували виносити на сесію проект рішення про відвід ділянки на розробку родовища для ТДВ "Рогатинпісок". Натомість комісією прийнято рішення про звернення у прокуратуру та управління Національної поліції з вимогою провести повну перевірку роботи підприємства за останні роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: