fbpx

Олександр Шевченко офіційно оголосив, що буде балотуватися на міського голову Івано-Франківська

Політика 18:01, 04.08, 2015

Народний депутат України Олександр Шевченко офіційно заявив про наміри боротися за посаду міського голови Івано-Франківська на місцевих виборах восени цього року.

Про свої мотиви і наміри Олександр Шевченко розповів у зверненні до міської громади. 

Подаємо звернення повністю:

 

Шановні іванофранківці!

Хочу повідомити громаду, що я прийняв рішення – я буду балотуватися в мери міста Івано-Франківська.

Роблячи відповідальний крок, людина завжди зважує мету, шлях і засоби. Приймаючи рішення балотуватись на посаду міського голови Івано-Франківська, я виходив, перш за все, з крайньої необхідності кардинально змінити ситуацію в місті. Місто втратило довіру до влади.

Місто довірило владні важелі людям, яких вважало безкорисливими ідеалістами-патріотами, сповідниками давніх волелюбних українських традицій. Але ці люди виявились не тими, за кого себе видавали. За патріотичними гаслами ховалися обман та лукавство.

"Свободо-мерське злочинне угруповання" занедбало наше світле європейське місто, перетворюючи його на розплідник корупції, кумівства та захланності.

Мешканці Івано-Франківська були шоковані низкою корупційних скандалів, де, зокрема, фігурували суми хабарів  у сотні тисяч доларів та прізвища "свободівців" Колковського, Гаркота та Онуфріїва. Нещодавно був затриманий на гарячому під час отримання хабара Богдан Чупірчук – довірена особа чинного мера. Саме свого давнього політичного соратника з фракції УНП Віктор Анушкевичус призначив на ключову посаду керівника Фонду комунального майна.

Ще одна наближена та наділена довірою Анушкевичуса особа – Ріяфет Огли Гасимов нині, всупереч волі міської громади, забудовує зону відпочинку біля міського озера.

Ми є свідками небаченого злодійського "фестивалю", що означає остаточне моральне і організаційне здичавіння та деградацію чинної міської влади.

Відчуваючи, що прийшли нові часи й прийдеться відповідати за руїну міського господарства, "головний діджей фестивалю" намагався зі свого нинішнього крісла перестрибнути у захищене застарілим законом про недоторканність крісло народного депутата. Не вийшло. І рано чи пізно кожному прийдеться платити за свої вчинки.

Я переконаний: подальшого правління "свободо-мерського злочинного угруповання" Івано-Франківськ не витримає.

Багато хто дивується моєму рішенню – адже статус народного депутата вважається вищим за статус мера. Але я готовий за цієї кризової доби спільно громадою зламати існуючий стан справ та привести нову сучасну, мотивовану на успіх та служіння громаді команду до керівництва міською господаркою. Я не боюсь відповідальності. Мені не потрібна депутатська недоторканність та депутатський дипломатичний паспорт. Я не можу спокійно сидіти під куполом Верховної Ради, коли моє місто, місто з колосальним перспективами добробуту та неозорими ресурсами творчості, нечисті на руку ділки перетворюють на "населений пункт" з забудованими рекреаційними зонами, знищеною інфраструктурою та злодійською корумпованою владою.

Знаю, що нас очікують брудні вибори. Володію інформацією, що наші опоненти готуються вилити море бруду та брехні. Але переконаний, що правда завжди перемагає.

Івано-Франківськ може жити інакше і буде жити інакше. В нас чудові патріотичні мешканці і розвинутий громадський сектор. Нам не потрібно видумувати велосипеда, адже європейські міста вже накреслили шляхову карту до гідного життя. Ми маємо вчитись у них і рухатись в напрямі перетворення Івано-Франківська:

– на комфортне для підприємництва, привабливе для інвесторів, відкрите до світу місто,

– на Місто Талантів,

– на вільне від чиновницького свавілля місто електронного самоврядування,

– на місто безпеки і комфорту,

– місто соціальних пріоритетів,

– місто, де збережені Українські Традиції,

– місто, де громада і влада солідарні у своєму виборі і своїй відповідальності перед сучасниками та майбутніми поколіннями.

Революція Гідності звільнила нас від найстрашнішого зла – від окупаційного режиму. І тепер ми спільно маємо вимести з власної хати залишкове сміття та щурів, що безкарно порядкують у громадській коморі. Для цього не потрібно героїзму, для цього потрібне лише тверде бажання, щоби у своїй хаті запанували наші сила і воля. Сила і воля вільних людей, свідомих українців, патріотів свого міста.

Вірю, що нам разом під силу є справа перетворення міста на місто комфорту і щастя. Альтернативи немає!

Слава Україні!
Героям Слава!

Ваш Олександр Шевченко

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: