fbpx

Олександр Сич привітав вчителів Прикарпаття з професійним святом

Суспільство 14:21, 02.10, 2014

Упродовж двох днів, 2 і 3 жовтня, на Прикарпатті з робочою поїздкою перебуває Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич. Сьогодні посадовець взяв участь в освітянському святі, яке проводилося в облдержадміністрації з нагоди Дня вчителя.

Вітаючи педагогів, своїх колег, з професійним святом, Олександр Сич наголосив на пріоритетності освіти у розвитку суспільства, формуванні людини та громадянина, закладанні основ моральних цінностей та любові до рідної землі, інформує Івано-Франківська ОДА.

"Сьогодні ми бачимо, наскільки важливою є освіта. Ті наші колеги, які загинули на Майдані, виховали в собі високі почуття відповідальності, патріотизму, рішимості у житті, які сформувала школа і педагоги", – зазначив Олександр Сич.

Донедавна за шкільними партами, слухаючи лекції та вивчаючи наукові дисципліни, за словами Олександра Сича, сиділи сучасні герої, які пройшли Майдан, а нині відстоюють незалежність української держави у боротьбі з російським агресором. А вже зараз на їхніх прикладах, на основі сьогоднішньої героїки, потрібно виховувати наступні покоління молодих українців.

"Кожен з нас, наших вихованців може бути героєм. Маємо виховувати їх на основі сучасного героїзму, сучасної героїки, тих сюжетів, які породжені війною, революцією. Щоб ця символіка стала базовою для розуміння всієї української нації", – підкреслив Віце-прем’єр-міністр.

"Формуймо дітей такими, щоб в них панував сильний дух, щоб цей дух не тільки перемагав внутрішнього і зовнішнього ворога, а й був творчим, спосібним створити державу, де буде комфортно жити кожному", – таке завдання для освітян окреслив посадовець. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: